Blauwdruk,
Praktijk voor Body Stress Release 
Utrecht

Last van pijn, moeheid, stijfheid, onrust, tintelingen, een slechte nachtrust, gespannen spieren, concentratieproblemen?

Body Stress Release kan uitkomst bieden voor deze en andere klachten.

Body Stress Release is een milde gezondheidstechniek die je lichaam stimuleert om vastzittende spierspanning los te laten. Aanhoudende spierspanning drukt op het zenuwstelsel, het communicatiesysteem in je lichaam. Dit werkt dan niet meer efficiënt. 

Als je zenuwstelsel meer ruimte krijgt, zullen je lichaam en het zelfherstellend vermogen beter functioneren. Veel klachten verdwijnen of verminderen hierdoor.

Body Stress Release is geschikt voor alle baby’s, kinderen en volwassenen en geniet een snel groeiende bekendheid door de vaak positieve en verrassende resultaten.

Ook zonder specifieke klachten is BSR een aanrader. Een behandeling geeft een heerlijke ontspanning die lang door kan werken.

Je mentale en lichamelijke incasseringsvermogen wordt groter, je ervaart vaak meer ruimte in je hoofd en in je lichaam en voelt beter aan waar je grenzen liggen.

Gun jezelf een 'reset' met Body Stress Release - terug naar de blauwdruk van je lichaam, een staat van optimaal functioneren.


Corona-info:
Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het corona-protocol dat door de BSRAN is afgegeven
, in overleg met zuster- organisaties en het RIVM.
Als je een afspraak maakt, krijg je het per mail toegestuurd. Overweeg je een afspraak en ben je benieuwd naar het protocol dan stuur ik het je ook toe.Body Stress Release Bilthoven, Utrecht, Praktijk Blauwdruk

KvK nummer: 61802077